Oost-Vlaanderen

Linx+ Oost-Vlaanderen vind je van Aalst tot Eeklo en van Ronse tot Sint-Niklaas.

Naast het klassieke afdelingswerk zetten wij volop in op nieuwe manieren van verenigen, verjonging en verbreding. Zo organiseren we sinds jaren ‘Ontbijt met een verhaal’, een project over interculturele ontmoetingen en erfgoed, met volksverhalen als kapstok.

Kunst en Fotografie

Kunstenaars krijgen bij ons de kans op een denderende expo in Aalst tijdens Denderende Kunst, in Gent stellen we onze Vitrine ter beschikking van jong geweld en ook in Ronse worden talrijke expo’s georganiseerd.

We zetten ook volop in op Bewogen Fotografie. Zo organiseren we sinds 2017 de Grote Prijs Sociale Fotografie, een wedstrijd en expo die zich richt naar studenten fotografie.
In 2019 zag fotowerkgroep Revolver het licht. Deze werkgroep zet sterk in op maatschappelijke betrokkenheid en engagement.

Engagement

Via verschillende samenwerkingsverbanden zetten we ons in voor een betere wereld. Zo zijn we structurele partner bij o.a. de werkgroep 17 oktober, jong gent in actie, en sturen we onze drumband No Pasaran op pad om verschillende activiteiten muzikaal kracht bij te zetten.

Verder kan je samen met onze afdelingen op stap tijdens natuurwandelingen, organiseren we verscheidene aan sociale geschiedenis gelinkte activiteiten. Voor senioren bieden wij een brede waaier aan activiteiten en begeleide (buitenlandse) reizen.

Goesting om mee te doen of speel je met een geweldig idee voor een uitstap of project? Neem contact op met één van onze medewerkers!

Regio Oost-Vlaanderen

Vrijdagmarkt 9, 9000 Gent

oostvlaanderen@linxplus.be

Team

Hendrik Braet

Educatief Medewerker

hendrik.braet@linxplus.be 0498 30 39 48

Sabrina Meijs

Educatief Medewerker

sabrina.meijs@linxplus.be 0476 28 35 43
1 resultaat
  • Filter op