(0)

Selecteer Regio

800 jaar Sint-Niklaas 

In 2017 bestaan Sint-Niklaas en Sinaai precies 800 jaar. Deze verjaardag wordt gevierd met bijna 100 activiteiten, gespreid over zo‘n 150 feestdagen. Ook Linx+ bouwt mee aan dit verjaardagsfeest.

Anders op stap: India in Ronse 

Op zaterdag 25 maart kan je in Ronse kennismaken met de cultuur, gewoontes en gebruiken van India. Ook oude tradities en religie komen aan bod.

Antwerpen Anders Bekeken (24/06/17) 

Stap mee in Antwerpen op zaterdag 24 juni 2017 met de Anders Bekeken wandeling. Via een tiental stops komen we bijna alles te weten over de verdwenen middeleeuwse stad en zijn ambachten.

Boek nu je uitstap - Aanbod Stad Anders Bekeken 2017 

Ook in 2017 kan je genieten van een van de Anders Bekeken routes. Iedere maand organiseert Linx+ een bezoek aan een van de vermelde steden, waar je vrij aan kan deelnemen. Maar je kan ook voor je eigen groep een bezoek reserveren. Ontdek hier het aanbod en beleef de geschiedenis van de kleine man.

Brugge Anders Bekeken (27/05/17) -VOLZET 

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 27 mei in Brugge heeft ondertussen het maximum aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!

Brussel Anders Bekeken + bezoek Pensioentoren VOLZET 

De Anders Bekeken uitstap van dinsdag 28 maart in Brussel heeft ondertussen het maximum aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!

Inschrijven Trefdag Linx+ Antwerpen 

Op zondag 4 juni 2017 verwelkomen wij alle Linxlustigen op onze jaarlijkse Trefdag die ditmaal zal doorgaan in Antwerpen. De inschrijvingen zijn lopende. Neem dus snel een kijkje in ons programma en maak je keuze!

Leuven Anders Bekeken (29/04/17) - VOLZET 

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 29 april in Leuven heeft ondertussen het maximaal aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!

Mechelen Anders Bekeken (25/03/17) - VOLZET 

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 25 maart in Mechelen heeft ondertussen het maximaal aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!