(0)

Selecteer Regio

800 jaar Sint-Niklaas 

In 2017 bestaan Sint-Niklaas en Sinaai precies 800 jaar. Deze verjaardag wordt gevierd met bijna 100 activiteiten, gespreid over zo‘n 150 feestdagen. Ook Linx+ bouwt mee aan dit verjaardagsfeest.

Antwerpen Anders Bekeken (24/06/17) - VOLZET 

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 24 juni in Antwerpen heeft ondertussen het maximum aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!

Boek nu je uitstap - Aanbod Stad Anders Bekeken 2017 

Ook in 2017 kan je genieten van een van de Anders Bekeken routes. Iedere maand organiseert Linx+ een bezoek aan een van de vermelde steden, waar je vrij aan kan deelnemen. Maar je kan ook voor je eigen groep een bezoek reserveren. Ontdek hier het aanbod en beleef de geschiedenis van de kleine man.

Brugge Anders Bekeken (27/05/17) -VOLZET 

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 27 mei in Brugge heeft ondertussen het maximum aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!

Laatste kans! Inschrijven Trefdag Linx+ Antwerpen 

Op zondag 4 juni is iedereen welkom op de Trefdag van Linx+ in Antwerpen. Neem deel aan een van onze activiteiten en leer ’t Stad aan de Schelde kennen zoals nooit tevoren. ’s Avonds kan je genieten van een afsluitende BBQ. Schrijf je snel in voor een van de nog beschikbare activiteiten!

Leuven Anders Bekeken (29/04/17) - VOLZET 

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 29 april in Leuven heeft ondertussen het maximaal aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!