(0)

Selecteer Regio

800 jaar Sint-Niklaas 

In 2017 bestaan Sint-Niklaas en Sinaai precies 800 jaar. Deze verjaardag wordt gevierd met bijna 100 activiteiten, gespreid over zo‘n 150 feestdagen. Ook Linx+ bouwt mee aan dit verjaardagsfeest.

Boek nu je uitstap - Aanbod Fietstochten Anders Bekeken 

Tijdens de zomermaanden kan je genieten van een van de Anders Bekeken fietsroutes in Gent, Antwerpen, Brugge of Zottegem/Ronse. Fiets mee en ontdek het verhaal van de kleine man en vrouw!

Borgerhout Anders Bekeken  

Stap mee op zaterdag 25 november 2017. Het kleinste district van Antwerpen vormt tegelijkertijd ook het meest levendige. Laat je leiden door het eigenzinnig karakter van Borgerhout en doe mee!

Daguitstap naar Pairi Daiza | maandag 25 september ‘17 

Breng met ABVV-Senioren een bezoek aan deze prachtige dierentuin in Henegouwen. Bewonder de 5000 dieren, waaronder Hao Hao en Xing Hui, de twee Chinese reuzenpanda‘s.

Doornik Anders Bekeken 

Wandel op zaterdag 07 oktober 2017 met ons mee in de stad met de machtige torens, Doornik. Ontdek deze mooie museumstad.

Fietstocht Antwerpen Anders Bekeken 

Ontdek op zondag 20 augustus het onzichtbare verhaal van de gewone man en vrouw in Antwerpen.

Fietstocht Mijnwerkerspad Anders Bekeken 

Laat je voeren over het mijnwerkerspad van Zottegem tot Ronse. Geniet op zaterdag 26 augustus mee van het verhaal dat schuil gaat achter deze route in het groen.

Wandelen in het najaar? - Boek nu al je wandeling 

Dit najaar kan je genieten van alweer bijzondere te ontdekken plaatsen in Blankenberge, Doornik, Borgerhout en Molenbeek