(0)

Selecteer Regio

800 jaar Sint-Niklaas 

In 2017 bestaan Sint-Niklaas en Sinaai precies 800 jaar. Deze verjaardag wordt gevierd met bijna 100 activiteiten, gespreid over zo‘n 150 feestdagen. Ook Linx+ bouwt mee aan dit verjaardagsfeest.

Antwerpen Anders Bekeken (24/06/17) 

Stap mee in Antwerpen op zaterdag 24 juni 2017 met de Anders Bekeken wandeling. Via een tiental stops komen we bijna alles te weten over de verdwenen middeleeuwse stad en zijn ambachten.

Boek nu je uitstap - Aanbod Stad Anders Bekeken 2017 

Ook in 2017 kan je genieten van een van de Anders Bekeken routes. Iedere maand organiseert Linx+ een bezoek aan een van de vermelde steden, waar je vrij aan kan deelnemen. Maar je kan ook voor je eigen groep een bezoek reserveren. Ontdek hier het aanbod en beleef de geschiedenis van de kleine man.

Brugge Anders Bekeken (27/05/17) 

Kom op zaterdag 27 mei naar Brugge en ontdek samen met onze Anders Bekeken gids de sociale historiek van deze feeërieke en neogotieke stad.

Brussel Anders Bekeken + bezoek Pensioentoren 

Op dinsdag 28 maart kan je genieten van een daguitstap in Brussel. In de voormiddag wandel je samen met onze Anders Bekeken gids door Brussel en ontdek je een aantal verborgen parels. Na de lunch breng je een bezoek aan de pensioentoren met enkele architecturale en technische hoogstandjes.

Inschrijven Trefdag Linx+ Antwerpen 

Op zondag 4 juni 2017 verwelkomen wij alle Linxlustigen op onze jaarlijkse Trefdag die ditmaal zal doorgaan in Antwerpen. De inschrijvingen zijn lopende. Neem dus snel een kijkje in ons programma en maak je keuze!

Leuven Anders Bekeken (29/04/17) 

Op zaterdag 29 april 2017 nemen we je mee op een tocht doorheen de verborgen kantjes van Leuven. Iedereen kent deze stad als universiteitscentrum, maar ken je ook het verhaal over de weggestoken arbeiders in de 19de eeuw, de beruchte plundering, ...

Mechelen Anders Bekeken (25/03/17) - VOLZET 

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 25 maart in Mechelen heeft ondertussen het maximaal aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!

Vilvoorde Anders Bekeken (25/02/17) - VOLZET 

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 25 februari in Vilvoorde heeft ondertussen het maximaal aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!