(0)

Selecteer Regio

Expo ‘The world of Steve McCurry‘ VERLENGD

de fototentoonstelling ‘The World of Steve McCurry‘ in de Beurs te Brussel telde al meer dan 80.000 bezoekers. Nu tot 20 augustus. De tentoonstelling neemt je mee op een lange reis van Afghanistan tot India, van Zuidoost-Azie tot Afrika, van Cuba tot de Verenigde Staten, van Brazilie tot Italie.


Steve McCurry

Steve McCurry werd geboren in Philadelphia in 1950 en startte zijn carrière als fotograaf bij een lokale krant. Na drie jaar vertrok hij naar India als freelance journalist en maakte er zijn eerste portfolio.

Na de publicatie van zijn eerste grote werk over Afghanistan, werkte hij samen met de meest prestigieuze magazines: Time, Life, National Geographic, ...

Hij riskeerde meermaals zijn leven door allerlei conflicten in beeld te brengen: van Beirut tot Cambodia, van Koeweit tot het voormalige Joegoslavië.

De expo

De tentoonstelling met meer dan 200 foto’s op groot formaat laat de bezoekers de wereld zien door de ogen van één van de grootste meesters van de hedendaagse fotografie. 

Je kan er de bekendste foto's uit zijn 35-jarige carrière bewonderen, maar ook zijn meer recente werk alsook heel wat foto's die niet eerder te zien waren.

In zijn uitgestrekte en fascinerende repertoire aan beelden is 'de Mens' altijd de hoofdrolspeler, zelfs al is er enkel een suggestie van zijn aanwezigheid.

Praktisch

Wanneer? Tot en met 25 juni
Waar? Beurs, Beursplein Brussel

Tickets:

  • € 12: volwassenen
  • € 6: 6-18 jaar
  • € 10: groepsticket (vanaf 20 personen)

Meer info en tickets: www.stevemccurryexpo.be 

Contact

  • Almira Dewit - Educatief medewerker - 02 289 01 72

Andere sites

Zoek op trefwoord

fotografie

Terug Top