(0)

Selecteer Regio

Mechelen Anders Bekeken (25/03/17) - VOLZET

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 25 maart in Mechelen heeft ondertussen het maximaal aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!


Wat mag je verwachten?

We beginnen aan de statie met het verhaal van t’ arsenaal: ‘in Mechelen moet ge op rails gaan.’ Al snel komen we zuipende stoelmakers en verzopen heksen tegen. In de Stoofstraat kan men een bad nemen en van andere geneugten des levens proeven. Aan de Dijlekant zingen we een liedje ter ere van de biezenvlechtsters.

Op de Vismarkt ontmoeten we provo’s, hippies en logebroeders en lessen we onze dorst. Zatte Moniek en de bezetting van de Galeries Anspach kleuren het verhaal in de Borzestraat. De ”pikkel”, socialisten en collaborateurs geven couleur locale aan de Botermarkt en de korte Bruul. 

We houden tot slot halt aan de Dossinkazerne waar we een bloemetje neerleggen en een moment van stilte houden aan het monument voor de gedeporteerde Joden...

Praktisch

We spreken om stipt 10u af in de stationshal van Mechelen.
De wandeling eindigt om 13u en tussendoor wordt een drankpauze voorzien op eigen kosten.

Deelnameprijs: € 5 / p.p.

Reserveer je plaats door onderstaand formulier ingevuld te verzenden.

Na betaling van € 5 / p.p. op rekeningnummer BE79 8777 9643 0233 met vermelding 'Mechelen Anders Bekeken', wordt je inschrijving definitief.

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81

Lees ook

Terug Top